Den enkla vägen - Bli rik på aktieutdelning

 


Det finns få saker i världen som, när det låter för bra för att vara sant, visar sig stämma. 

Detta är enligt mig ett sådant tillfälle.

Denna bok var ett uppvaknande för mig när jag först läste den. Den öppnade upp en helt ny värld av möjligheter och en källa till inkomst som på många sätt slår annat arbete och lön. Denna inkomst är hyfsat passiv, relativt skattebefriad (korrekt hanterad) och den ökar sannolikt mer än din lön per år, mätt i procent. Men det bästa av allt är att ökningen ökar snabbare och snabbare. 

Och det är sant!

I denna bok går aktie-experten Marcus Hernhag igenom allt detta och mycket mer så att du på ett smidigt sätt förstår och kan komma igång redan idag med ditt nya sparande i utdelningsaktier. Du behöver inte ha speciellt mycket förkunskaper eftersom du kan lägga strategin på den nivå som passar dig. Detta får du hjälp med i boken.

Denna investeringsstrategi är välkänd och ganska vanlig i tex USA. Den är långsiktig och relativt säker och billig. Den som håller fast vid strategin kontinuerligt och konsekvent kan se fram emot en betydande avkastning och i många fall rikedom på längre sikt. 

Om inte annat så en guldkant på tillvaron på äldre dagar och mindre oro eller stress kring ekonomin. 

Tänk om vi kunde få in sunt och långsiktigt sparande i läroplanen på grundskolan så att nästa generation i högre utsträckning börjar spara i god tid. Det skulle kunna vara vägen till bättre hälsa och kortare arbetstid/arbetsliv. Vad tänker du?

Kommentarer